Posturologia i Recuperació de la columna vertebral

Més de 15 anys d’experiència professional i formació permanent m’han permès concebre a l’ésser humà des de la globalitat, entenen el cos, la ment, les emocions i l’energia vital com parts interdependents d’un gran sistema que busca restablir el seu equilibri, la seva salut i el seu benestar personal.

L’observació, l’escolta i un acostament respectuós envers la persona són les principals premisses alhora d’iniciar una visita.

Un cop realitzada una entrevista personal per conèixer els antecedents, el moment present i les necessitats individuals de cada pacient, es realitza una lectura corporal, s’apliquen alguns tests de valoració de la mobilitat articular i del to muscular per tal de poder establir quines són les prioritats i ordre d’actuació.

En molts casos, l’aplicació d’una tècnica mil.lenària d’origen tibetà que es caracteritza per l’estimulació manual, suau, precisa i sense cruiximents a nivell de la columna vertebral afavoreix la dissolució de les tensions existents, així com el dolor i malestar que les acompanyen. Combinada amb diverses tècniques de massatge, exercicis personalitzats i estiraments específics de les cadenes musculars escurçades, s’aconsegueix una millora evident en la postura, augment del to vital i, el més important, recuperació del benestar personal.

Indicat a qualsevol edat, tant en nens com en gent gran. Les sessions es realitzen individualment i tenen una durada de 45m.

TERAPEUTA: OLGA GONZÀLEZ