MÈTODE COLUMNA VITAE

L’MCV és una teràpia manual molt efectiva en mals d’esquena: cervicals, dorsals i lumbars (ciàtica, escoliosi, discopaties) i molts dels trastorns que s’hi associen: mal d’espatlla, de colze, de canell, mans adormides i manca de força, mal de genolls, galindons, restrenyiment, cefalees,  regles doloroses, mareig i vertigen, per posar alguns exemples.

Aquesta teràpia es caracteritza per abordar la columna vertebral de forma subtil, aplicant pressions precises sobre les vèrtebres i evitant cruiximents cervicals i lumbars. D’aquesta manera es recupera l’espai necessari perquè existeixi harmonia en la funció nerviosa, visceral, articular, muscular i lligamentosa. I, com a conseqüència del tractament, millora també l’estat anímic i l’energia vital de la persona.

Té l’origen en alguns lamasteris – del Tibet –  i s’ha transmès oralment al llarg dels segles. Al voltant dels anys 70 el Dr. Mario Fiore n’adquireix el coneixement a través d’un metge lama tibetà. En el 2003 hi contacto i em formo amb ell, motivada per la singularitat i eficàcia de la tècnica.

Tot i l’extensa formació precedent,  descobreixo amb molta satisfacció que em trobo davant d’una tècnica  subtil i capaç de resoldre múltiples símptomes  en escasses sessions.

L’MCV està indicat tant en nens com en gent gran i dones embarassades.
 
La columna vertebral és l’eix de la nostra vida

TERAPEUTA: OLGA GONZÁLEZ