Par Biomagnètic (Biomagnetisme Mèdic)

En la pràctica, el biomagnetisme mèdic, demostra que aplicant dos imans d’una determinada potència, polaritat, i lloc, s’aconsegueix exterminar en breu temps virus, bacteries, fongs i paràsits, causants de la majoria de les enfermetats, (inclús en algunes en la que la medicina oficial no sempre reconeix una etilogía microbiana com la diabetis, el càncer, l’artritis, psoriasis, i d’altres com fibromiàlgia, herpes, esclerosis múltiple, lupus, VIH, papiloma, epilepsia, etc.).També corretgeix disfuncions glandulars, orgàniques i psicoemocionals.

A través d’un singular test s’identifiquen els pars biomagnètics desequilibrats, sobre aquests dos punts, s’apliquen de forma simultània dos imans terapèutics, de polaritats diferents i que en un temps aproximat de 25 minuts restableixen l’equilibri energètic. A aquests dos imans se’ls anomena Par Biomagnètic. El Dr. Goiz, després de molts anys d’investigació va descobrir el fenomenal concepte del Par Biomagnètic.

Què és el Par Biomagnètic?

Són dos punts específics del cos que van agermanats i presenten polaritats magnètiques contraries: nort i sud com en un imán. Igual que els punts d’acupuntura, la ubicació d’aquests pars biomagnètics estan ja definits en el cos. Quan aquests pars es desequilibren en un pol es concentren virus i fongs, i en el contrari bacteris i paràsits. Amb els seus respectius Ph alterats. Al col.locar el Par es neutralitza el Ph i d’aquesta manera els patògens ja no poden viure. La revisió periòdica és una medicina preventiva ja que eliminar virus, fongs, bacteris i paràsits, i corretgir disfuncions glandurals i orgàniques, evitem que amb el temps aquests patògens s’associïn o prenguin força provocant enfermetats. Aquest és un mètode simple i innocu on ni tan sols es necessita desvestir-se.

http://espaciophi.com/saludnatural/