POSTUROTERAPIA NEUROSENSORIAL

La Posturoteràpia Neurosensorial (PNS) és la teràpia manual pròpia de la Posturologia per al tractament de les disfuncions posturals.

Recordem que el control postural està dirigit pel sistema nerviós autònom (inconscient). La nostra postura està sempre condicionada per la capacitat del cos per captar, transmetre i processar tota la informació rebuda, tant de l’exterior com del mateix organisme. Alteracions en el sistema de regulació postural comportaran la malaltia.

El tractament amb PNS permet localitzar, identificar i jerarquitzar els teixits que estan en disfunció i poden ser responsables de moltes patologies: lumbàlgia, ciatàlgia, cervicàlgia, epicondilitis, rampes, migranya, vertigen, insomni, estrès, ansietat, fatiga, trastorns respiratoris, alteracions en els peus, mal de regla, etc.

La PNS consisteix en l’aplicació d’estímuls manuals, subtils, puntuals i precisos en aquelles zones on pot existir una disfunció, ja sigui en un estrat epidèrmic, arterial, visceral, neural, articular i/o muscular.

L’objectiu és propiciar la capacitat natural de l’organisme per restablir les funcions fisiològiques i saludables del cos humà.

TERAPEUTA: OLGA GONZÁLEZ